Påskefrokost

på Frederiksberg

 

8 retters påskemenu

[både i og ud af huset]

KARRYSILD - æg - rødløg - kapers

HÅNDPILLEDE REJER - æg - dildmayo

STENBIDERROGN - creme fraiche - rødløg

PANDESTEGT RØDSPÆTTE - remoulade - syltede agurker

HØNSESALAT - svampe - bacon

KALVETATAR - trøffel - estragonmayo - syltede løg - pesto

LAM - langtidsstegt lammeskank - rosmarinkartofler - forårsgrønt 

RABARBERTRIFLI

til menuen medfølger lyst og mørkt brød 

Pris 475,- pr. kuvert. 

- Bestilling -

Menuen skal forudbestilles og kan bestilles fra d. 12-21. april

Bestil dit påskebord her og notér i bookingkommentaren, at I ønsker “påskemenu”

- Bestil påskemenuen med hjem -

Alle retter er klar til servering, bortset fra rødspætte og lam, som skal lunes let i ovnen. 

booking@sanmarcojunior.dk / tlf. 33249576