Påskefrokost
på Frederiksberg
8 retters påskemenu
[både i og ud af huset]
KARRYSILD - æg - rødløg - kapers
HÅNDPILLEDE REJER - æg - dildmayo
STENBIDERROGN - creme fraiche - rødløg
PANDESTEGT RØDSPÆTTE - remoulade - syltede agurker
HØNSESALAT - svampe - bacon
KALVETATAR - trøffel - estragonmayo - syltede løg - pesto
LAM - langtidsstegt lammeskank - rosmarinkartofler - forårsgrønt
RABARBERTRIFLI
til menuen medfølger lyst og mørkt brød
Pris 475,- pr. kuvert.
- Bestilling -
Menuen skal forudbestilles og kan bestilles fra d. 12-21. april
Bestil dit påskebord her og notér i bookingkommentaren, at I ønsker “påskemenu”
- Bestil påskemenuen med hjem -
Alle retter er klar til servering, bortset fra rødspætte og lam, som skal lunes let i ovnen.