BESTIL ÅRETS NYTÅRSMENU FRA SAN MARCO JUNIOR PÅ FREDERIKSBERG

San Marco JUNIOR nytårsmenu 2023
 

Nytårsaften tilbyder vi vores ekstraordinære 10 retters italienske inspirerede nytårsmenu ud af huset, hvor du ikke skal røre en finger. Vi tilbyder altid en menu med kød og en pescetarversion.

Nytårsaften skruer vi op for de eksklusive råvarer og de overdådige smagsoplevelser. Få en fantastisk restaurantoplevelse derhjemme med fokus på velsmag, nydelse, økologi og luksus, uden alt besværet. Nyd årets sidste aften efter et minimum af forberedelser, når i sætter jer til bords ved årets sidste middagsfest.

Du vælger et afhentningstidspunkt ved bestilling, så du får en afhentningsoplevelse uden stress og jag, når du henter dine nytårsmenuer hos San Marco JUNIOR på Falkoner allé 10 på Frederiksberg - lige over for Falkonersalen.

Årets nytårsmenu udbydes til salg i slutningen af oktober 2024 og kan bestilles her på siden.

 
 

Hvis du er nysgerrig efter hvad vores gæster siger om os, kan du læse anmeldelser og meget mere om os på Dinnerbooking, Facebook og Tripadvisor, hvor vi ligger som en af de højst rangerede restauranter i København.

 
 

TIL INSPIRATION KAN I SE NYTÅRSMENUEN FRA ÅR 2023 HER:

 
 

Vi tilbyder en menu, hvor du ikke skal røre en finger

Vi sammensætter altid 2 nytårsmenuer - en med og en uden kød - baseret på nordisk velsmag og italiensk passion med fokus på, at nytårsaften skal være en afslappende oplevelse uden at gå på kompromis med madens kvalitet.

De 10 retter er klar til servering. Alt er klart og tilberedt. Det eneste, du skal gøre, er at lune arancini & brød i ovnen.

Menuen anrettes på sorte engangsbakker, der er lavet af genbrugsplast. Du kan vælge at servere direkte i de bakker, maden kommer i, eller du kan flytte maden over på dit eget porcelæn. Begge dele vil fremstå lækkert og præsentabelt.

Vi har gjort os umage med at udvælge de bedste råvarer, fortrinsvis økologiske, som alle har et tvist fra det italienske køkken, som vi elsker.

Maden er forberedt, så du kan koncentrere dig om samværet med dine gæster på årets sidste aften.

Bestil vores nytårsmenu online

 
 
Vi lover at der ikke kommer til at mangle noget, når I vælger vores nytårsmenu fra San Marco JUNIOR
 
Udlevering af nytårsmenu
 

AFHENT NYTÅRS TAKE AWAY I KØBENHAVN, Frederiksberg

Lad os stå for nytårsmenuen, så kan du nyde tiden med dine gæster i stedet for i køkkenet. Bestil og hent vores nytårsmenu til 675,- med fokus på velsmag, nydelse, økologi og luksus. Menuen er klar til servering.

Der medfølger en fin menu-flyer til hver kuvert, som du kan bruge til opdækningen af dit nytårsbord.

Ud over en lækker og delikat serveringsklar nytårsmenu, garanterer vi en afhentningsoplevelse uden stress og jag, når du afhenter dine nytårsmenuer hos San Marco JUNIOR på Falkoner allé 10 på Frederiksberg. Du kan også købe lækre italienske vine med hjem til en rigtig god pris (læs vores vinanbefaling nedenfor).

Du vælger et afhentningstidspunkt ved bestilling, og så skal du komme og nyde oplevelsen på denne særlige dag.

BESTIL NYTÅRS TAKE AWAY I KØBENHAVN, Frederiksberg

Er du klar til at skabe en uforglemmelig nytårsoplevelse med vores 10 retters nytårsmenu?

Vi laver kun et begrænset antal kuverter, så skynd dig at bestille allerede i dag.

Sidste dag for bestilling er den 26/12 2023.

_____________________

VININSPIRATION?

Ønsker du inspiration til de vine, som vi synes, passer perfekt til årets sidste middag, så læs med her;

(Vinene kan købes i huset her på selve dagen eller før)

1. servering (hummersalat, baccala og arancini med krabbe): 

"Chardonnay Ciampagnis" fra Vie di Romans, Friuli. Fyldig og kompleks vin fra en af vores topproducenter, som kan komplimentere de lidt fede fiske/skaldyrsretter. Pris pr. flaske: 275,-

2. servering (burrata og rødbede): 

"Joseph" gewurtztraminer fra Hoffstætter, Alto Adige. Aromatisk og en smule sødmefuld med noter af litchi, krydderier og gule frugter. Sødmen skærer fornemt igennem de fede elementer som gedeost og burrata. 200,- pr. flaske.

3. servering (tatar, carpaccio): 

Chianti Classico fra Val delle Corti. Elegant, raffineret og syrestyret chianti som netop har modtaget 3 glas (ud af 3 mulige) i Gambero Rosso. Passer særdeles godt til kolde kødretter. Pris pr. flaske: 250,-

4. servering (ost): 

"Ambar" moscato fra Florio, Marsala. Fed, men syreholdig og sødlig vin hvor noterne af abrikos, fersken og petroleum står fantastisk til både hårde oste og især skimmeloste. Pris pr. flaske: 200,-

5. servering (tiramisu og kransekage): 

Recioto fra Brigaldara, Veneto. Mørke, sødlige noter og generelt italiens konge af dessertvin - perfekt match til en af de helt store dessertklassikere. Pris pr. flaske: 225,-