WINE & DINE - BAROLO & TRØFFEL 25/10
Fredag den 25. oktober 2024 byder vi velkommen til en efterårsaften udover det sædvanlige; Wine & Dine med Barolo & trøfler i fokus.
Udover at vi skal igennem en overdådig 6-retters menu med trøffel som bærende tema, dykker vi dybt ned i vores eksklusive vinkælder og tager på besøg hos nogle af de legendariske producenter fra den absolutte elite i Piemonte, såsom Giacomo Conterno og Bartolo Mascarello. Vi er dybt passionerede omkring de vine, som vi skal præsentere for jer, så vi glæder os helt utroligt til at beværte jer igennem en aften i særklasse.
MENU & VINE
Yellowfin tun - citrusfrugter
Chardonnay 'da Bertü' Langhe DOC Albino Rocca årg. 2023
Håndlavet ravioli - trøffel - mascarpone
Barbera d’Alba 'Vigna Francia' DOC Giacomo Conterno årg. 2021
Braisseret Iberico Gris - selleripure - stegt blomkål
Barolo 'Giachini' DOCG Fratelli Revello årg. 2019
Oksemørbrad (Grain fed fra Uruguay) trøffelsauce - persillerod - knuste kartofler rørt med trøffel
Barolo DOCG Bartolo Mascarello årg. 2015
Ostetallerken - pecorino & gorgonzola - sprødt & sødt
Nebbiolo Langhe 'Angelo' DOC Mauro Veglio årg. 2021
Vaniljeparfait med bærkompot og brændt hvid chokolade
Birbèt Angelo Negro - NV
__________
DEt praktiske
Eventet starter fredag den 25/10 2024 kl. 18:30 hos San Marco Junior, falkoner allé 10, 2000 Frederiksberg (forventet sluttidspunkt kl. 23:00)
Pris 1750,- ekskl. billetgebyr (vi sælger et begrænset antal billetter for at bevare den intime stemning)